Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kadar faktörlere bentlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri haber birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara geçişini kösteklemek veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Kullanılan kapı fitili için kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Sertifika ya da Yangın Kapısı test raporu değerlendirmelerinizde EI değeri alegori E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi kucakin kullanılan insanların can ve dünyalık güvenliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu denli güçlü nitelikli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçünlü baplara için daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page